LOADING

Newborn fotoshoot

Er is weinig zo schattig en vertederend als een pasgeboren baby. Kleine baby’s veranderen in het eerste jaar enorm snel, dus wat is leuker dan de eerste dagen van uw newborn op de gevoelige plaat vast te laten leggen zodat u hier later vol mooie herinneringen op terug kunt kijken? 

Hoe gaat een newborn babyshoot in zijn werk?

Als u interesse heeft in een newborn fotoshoot, raad ik u aan om tijdens uw zwangerschap contact met mij op te nemen. Wij zullen dan een afspraak maken op de uitgerekende datum en ik zal zorgen dat ik in deze periode hoe dan ook plek heb voor de fotoshoot. Aangezien  newborn fotoshoots plaats vinden wanneer uw kindje tussen de 6 en 15 dagen oud is, kunt u mij het best al op uw to-do lijst voor na de bevalling zetten. 

Ik zal er uiteraard voor zorgen dat mijn studio in Ridderkerk, nabij Rotterdam, voor jullie komst lekker opgewarmd is zodat uw kindje comfortabel zonder al teveel kleren op de foto gezet kan worden. Aangezien uw newborn nog veel slaapt, kunnen we uw baby makkelijker in verschillende houdingen leggen. Uw kindje zal zelf aangeven wanneer hij of zij iets aangenaam vindt of niet en het spreekt voor zich dat ik als fotograaf hier rekening mee zal houden. Het fotograferen van newborns vergt veel geduld dus reken erop dat de fotoshoot minstens 2 uur zal duren. 

U kunt besluiten uw newborn alleen te laten fotograferen, maar natuurlijk is het ook mogelijk dit samen met de ouders of andere kinderen te doen. 

Setting en stijl van de fotoshoot

Bij mijn newborn fotografie probeer ik altijd het pure en onschuldige van uw baby te benadrukken. Vanzelfsprekend zal ik vooraf met u overleggen welke stijl en settings u voor ogen heeft. Ik vind het bijvoorbeeld erg fijn om van tevoren alvast een moodboard te krijgen zodat ik zien welke stijl newborn fotoshoot bij u past. 

Tijdens de shoot zullen we gebruik maken van verschillende props zoals mandjes, wraps, haarbanden en mutsjes. Uiteraard zullen we ook hierbij rekening houden met wat uw newborn wel of niet fijn vindt. 

Veiligheid en dingen om rekening mee te houden

Veiligheid staat bij het maken van newborn foto’s altijd voorop! Alle newborn poses worden veilig uitgevoerd met behulp van een ouder; een baby zal dus nooit alleen liggen met het risico dat hij om kan vallen. U dient er dus rekening mee te houden dat de hulp van een ouder bij deze fotoshoot vereist is. Het is in mijn studio erg warm, dus kunt u best geen warme kleding aan te trekken. Uw kind tijdens de fotoshoot verschonen of voeden, is geen enkel probleem. Wel raad ik u aan voor flesvoeding een thermosbeker met warm water mee te nemen aangezien mijn fotostudio in een gebouw met oude leidingen gevestigd is. Wanneer u borstvoeding geeft, wordt voor de nodige privacy gezorgd. 


GJ1B1286-webnewbornNewbornGJ1B0350-webGJ1B1704-bewerkt-copy

GJ1B0461-webNewbornnewbornDSC00371-webNewbornNewborn


Wat gebeurt er na de newborn shoot?

Binnen 2 weken na de shoot, krijgt u van mij een link met een mail naar een online gallery waar u de gemaakte foto’s kunt bekijken. U kunt dan vervolgens uw favoriete newborn foto’s kiezen waarna ik deze op groot formaat naar u stuur. Zo kunt u ze gemakkelijk downloaden en voor altijd digitaal bewaren en terugkijken op de eerste dagen van uw baby!

Newborn fotoshoot combineren met een zwangerschapsshoot

Wilt u niet alleen uw pasgeboren kindje maar ook uw zwangerschap op de gevoelige plaat vast laten leggen? Dan kunt u kiezen voor een Zwanger/Newborn pakket waarmee u maar liefst 100 euro korting krijgt! Meer informatie over de kosten van een newborn fotoshoot, kunt u hier vinden.

Afspraak maken?

Bent u woonachtig in de omgeving Rotterdam en wilt u graag een afspraak voor een newborn fotoshoot maken? U kunt mij telefonisch bereiken op 06 - 13090973, een mail sturen naar kimberleysoraya@hotmail.com of het contactformulier invullen. Als u vragen heeft, beantwoord ik die uiteraard ook graag!