Daar is eigenlijk maar 1 antwoord op te geven; "What you see is what you get". Ik kan deze keuze niet voor jullie maken, maar kan jullie hier wel bij op weg helpen. Naast het feit dat ik streef naar de leukste en beste foto's, vind je bij mij heel veel plezier terug! Ik wordt super blij van fotograferen, het is iets wat ik heel graag doe. Ben zelf ook erg creatief en zoek altijd naar weer nieuwe ideeën en dus krijg je altijd weer unieke foto's. Ook erg fijn; Ik streef er naar de bewerkte foto's al binnen een week door te sturen!

Waarom moet ik voor jou kiezen als fotograaf?

Ja zeker! Een super leuke locatie, namelijk een oud klaslokaal in het voormalige huishoudschool te Ridderkerk. Samen met diverse andere ondernemers huren wij daar een lokaal, met prachtig daglicht! De ruimte staat vol te gekke accessoires die ik gebruik voor mijn shoots. Achtergronden om zoveel mogelijk gevarieerde foto's te maken, mooie kleden (flokati's), zwangerschapsjurken, kinderkleding, props om de kids in te poseren. Ik heb een hoop! :D Het is echt een mooie ruimte, kan al een hoop settings tegelijk klaarzetten. Ben er heel blij mee!

Heb je een eigen studio?

Ja dit is zeker mogelijk, wel tegen een meerprijs. Natuurlijk vind ik het fijn als ik in mijn studio kan blijven fotograferen, want hier heb ik een hoop spullen waar ik gebruik van kan maken. En ook niet alles kan ik meenemen. Maar ik kan begrijpen dat het soms prettig is om in jullie eigen omgeving wat mooie foto's te maken! In dat geval heb ik een "mobiele studio", breng ik wat accessoires en apparatuur met mij mee. Het enige waar jullie dan voor 'moeten' zorgen is een goed plekje in huis met voldoende daglicht. Bij newborns een verwarmde woning en een glaasje water voor de fotografe! ;-) Houdt svp wel rekening met de meerprijs van EUR 100,-.

Kom je ook bij mensen thuis?

Deze shoot vind meestal plaats tussen week 28/36 van uw zwangerschap. Zie hier verdere info.

Wanneer vind de zwangerschapsshoot plaats?

Het liefst tussen de 6e en 15e dag na de bevalling. Zorg er dus voor dat ik op het to-do lijstje sta van de mensen die gebeld moeten worden na de bevalling. Zie hier verdere info.

Wanneer vind de newborn shoot plaats?

Dit kan op verschillende manieren. Ik ben 24/7 bereikbaar en streef er naar om de mail/app zsm te beantwoorden!

- Contactformulier via mijn website. 
- Het versturen van een email.
- Je kunt mij bellen, sms'en, whatsappen.
- Via Facebook Messenger. 
- Via Instagram DM 
(Like ook gelijk mijn pagina's om up to date te blijven!)

Hoe kan ik bij jou een shoot boeken?

Dit hangt af van de type fotoshoot. Bij kinderen merk ik dat zij in de ochtend altijd het meeste energie meebrengen. Bij de newborn en baby fotoshoots adviseer ik altijd een tijd in te plannen nadat zij gegeten hebben. Baby's slapen in het begin na de geboorte vrijwel de hele dag, dus als ze gegeten hebben en voldaan zijn kunnen we het beste fotograferen. Bij outdoor fotoshoots is de zon op- of ondergang juist weer heel mooi. Het liefst niet pal in de (hete) zon, ik hou niet van zonnestralen in een foto.. bewolkt is nog het best! We zullen alles van tevoren goed bespreken. 

Wat zijn de beste tijden op de dag voor een fotoshoot?

Geen probleem! Zoals ik hier boven al zei hoeft het niet perse zonnig te zijn om mooie foto's te kunnen maken. Sterker nog, ik vind persoonlijk dat teveel zon zelfs heel erg kan belemmeren, want dan creëer je weer schaduw in de foto die we helemaal niet willen hebben. Elke weertype heeft zijn eigen charmes. Mochten de voorspellingen nu echt dramatisch zijn met donkere wolken en regenbuien, dan verplaatsen we de shoot naar een andere dag.

Het is niet zonnig op de dag van onze outdoor fotoshoot, wat nu?

Helaas is niet iedereen hetzelfde en zal ik nooit dezelfde foto kunnen maken als die jullie op internet of social media gevonden hebben. Bij bv. newborns ligt het er ook maar net aan of hij/zij er zin in heeft of niet. Ik kan wel mijn uiterste best doen om er zo dichtbij in de buurt te komen. Zo heb je nog altijd een eigen unieke fotoshoot met minstens zulke mooie foto's of zelfs nog mooier!

Ik heb foto's gezien op internet, kun je die ook maken?

Er zijn geen echte richtlijnen voor kleding bij een fotoshoot. Zolang het voor jou maar comfortabel zit en dat je jezelf kunt zijn. Persoonlijk hou ik zelf van aardetinten en zachte kleuren. Niet al te drukke motieven. Bij meerdere kids of gezinnen is het leuk om de kleding te matchen (wit en spijkerstof doen het altijd goed). Newborns fotografeer ik het liefst zo natuurlijk mogelijk (blote armpjes, blote beentjes, tien kleine vingertjes en mini teentjes).

Welke kleding moet ik/mijn kindje aan tijdens een fotoshoot?

Ik heb helaas niet de mogelijkheid om foto's zelf af te drukken, dus ik stuur ze digitaal in Hoge resolutie via WeTransfer. Snel en heel gemakkelijk! Je krijgt na de upload direct een download link op de mail, zodat je de bestanden direct op de computer (of via de WeTransfer app op je telefoon) kunt opslaan. (Vergeet geen back up te maken, in geval je ze kwijtraakt!) Ook stuur ik altijd even een berichtje zodra ik ze gestuurd heb, zodat je niet continue jouw mailbox hoeft te refreshen. ;-)

Hoe krijg ik de foto's opgestuurd?

Ja zeker! Dus wil je iemand een fotoshoot cadeau geven (verjaardag, babyshower, kerst of gewoon zomaar)? Neem dan zeker even contact op voor de mogelijkheden! Na ontvangst van de cadeaubon, kan de "gelukkige" contact met mij opnemen en zal ik met hem/haar mijn werkwijze bespreken. 

Heb je ook cadeaubonnen?

Heb je vragen of wil je nog wat meer weten? Kijk hier even tussen en wie weet staat jouw vraag er wel bij! Staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur mij dan zeker hier even een mailtje, dan beantwoordt ik deze zsm.