Elk paar heeft een eigen uniek liefdesverhaal, en mijn missie is om dat verhaal op een authentieke en persoonlijke manier vast te leggen. Als ervaren bruiloftfotograaf begrijp ik het belang van een op maat gemaakte aanpak. Ik neem de tijd om jullie stijl en voorkeuren te leren kennen, zodat ik de momenten kan vastleggen die voor jullie het meest betekenen. Welke stijl of locatie jullie ook verkiezen, als bruiloftfotograaf pas ik mij aan om aan jullie specifieke wensen te voldoen. Op de dag zelf ben ik als fotograaf subtiel aanwezig, waarbij ik me in de achtergrond meng om de echte, spontane momenten vast te leggen. Mijn doel is om authentieke emoties te fotograferen, zonder daarbij jullie bruiloft te onderbreken met geposeerde momenten.

Binnen 24 uur na de bruiloft krijgen jullie een kleine preview van een aantal bruiloftfoto’s. De complete aflevering van de foto’s is afhankelijk van verschillende factoren. Gemiddeld duurt dit zo’n 4 weken. Jullie krijgen de foto’s in hoge resolutie toegestuurd via WeTransfer of per post middels een USB. Zo kunnen jullie de magie van jullie huwelijk samen opnieuw beleven aan de hand van een magische bruidsreportage. 

De aflevering van de foto’s

Magische bruiloft fotografie vereeuwigd op beeld

Maak een afspraak voor bruiloftfotografie

Jullie liefdesverhaal laten vastleggen door een professionele fotograaf? Neem contact met mij op via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@ksphotography.nl. Daarnaast ben ik ook telefonisch bereikbaar op 06-13090973. Ik sta klaar om jullie unieke momenten vast te leggen en om te zetten in prachtige beelden die een blijvende herinnering vormen.

10 uur fotografie 
Meer dan 450 digitale foto's
Professioneel nabewerkt
Hoge resolutie
Foto's verstuurd via WeTransfer
30 x 30 Wedding album

luxe - 2195,- EUR

8 uur fotografie 
Meer dan 350 digitale foto's
Professioneel nabewerkt
Hoge resolutie
Foto's verstuurd via WeTransfer
25 x 25 Wedding album

COMPLEET - 1695,- EUR

BASIS - 1295,- EUR

Prijzen

6 uur fotografie 
Meer dan 250 digitale foto's
Professioneel nabewerkt
Hoge resolutie
Foto's verstuurd via WeTransfer
20 x 20 Wedding album

Alle pakketten zijn inclusief BTW, een wedding fotoshoot en reiskosten tot 50 km vanaf Rotterdam.