Bij zwangerschapsfotografie neem ik de tijd om de meest prachtige en unieke momenten van uw zwangerschap vast te leggen. Of u nu liever in de studio poseert of op een locatie die voor u bijzonder is, we passen de fotoshoot aan uw wensen aan. In het park, op het strand of liever indoor? Alles is mogelijk. De gemaakte foto’s kunt u binnen 2 weken na de shoot bekijken via een online galerij. Hieruit kiest u uw favoriete zwangerschapsfoto’s, die u vervolgens in groot formaat toegestuurd krijgt. 

Zwangerschapsfotografie op maat

Styling van A tot Z

Als zwangerschapsfotograaf bied ik u de mogelijkheid om uw haar en make-up te laten verzorgen door een professionele visagiste. Zo ziet u er tijdens de zwangerschapsshoot stralend uit. Ook kunt u kiezen voor een speciaal pakket, waarbij uw lichaam wordt bedekt met bladgoud, gekleurde vlinders of een combinatie van beide. Daarnaast heb ik een adembenemende kledingcollectie om te gebruiken tijdens zwangerschapsfotografie, bestaande uit zo’n 20 à 25 schitterende zwangerschapsjurken. Uiteraard kunt u ook uw eigen kleding meenemen. 

Wilt u een afspraak maken voor een zwangerschapsshoot? U kunt me telefonisch bereiken op het nummer 06-13090973, mailen naar info@ksphotography.nl of het contactformulier invullen op de website. Ook voor vragen over zwangerschapsfotografie of hoe ik als zwangerschapsfotograaf te werk ga sta ik graag voor u klaar. 

Afspraak maken voor zwangerschapsfotografie