We willen uw zwangerschap natuurlijk op zijn mooist vastleggen, een zwanger fotoshoot vindt dus meestal plaats wanneer u tussen de 32 en 36 weken zwanger bent omdat uw kindje dan nog niet ingedaald is en u een mooie, ronde buik heeft. Ook bent u dan meestal nog in staat om langere tijd te poseren wat belangrijk is aangezien een fotoshoot zo’n 1 à 1,5 uur in beslag neemt. U kunt besluiten uw zwangerschapsfotoshoot alleen te doen, maar natuurlijk is het ook mogelijk dit bijzondere moment samen met uw partner of gezin te delen.

Hoe gaat een zwangerschapsshoot in zijn werk?

De natuur in of liever in mijn studio in de buurt van Rotterdam?

Het is mogelijk om deze fotoshoot indoor te doen (vooral aan te raden in slecht weer, regen en kou), maar ook zeer aan te raden om op locatie te doen ivm de prachtige natuur als achtergrond! Ik heb mijn eigen fotostudio in Ridderkerk in een leuke winkelstraat vlakbij het centrum, maar fotografeer ook heel graag op buitenlocaties als parken, bossen, stranden of steden. Heeft u zelf al een mooie locatie voor uw shoot op het oog? Of laat u zich graag adviseren over een zwanger fotoshoot in de prachtige natuur? Samen zullen wij op zoek gaan naar de perfecte indoor of outdoor locatie voor deze bijzondere fotoshoot! We kunnen bij minder mooi weer ook altijd zoeken naar een mooie overdekte locatie. Ik zorg er in ieder geval voor dat we een mooi plekje hebben voor de buiten fotoshoot en doen dit uiteraard geheel in overleg.

Uiteraard kunt u ervoor kiezen om uw eigen kleding mee te brengen maar u kunt er ook voor kiezen gebruik te maken van mijn collectie oogverblindende zwangerschapsjurken waarin uw zwangere buik optimaal tot zijn recht komt. U heeft de keuze uit zo’n 20 à 25 prachtige handgemaakte jurken van couture merken als Mii Estilo en Katharina Hakaj. De fotoshoot vindt plaats in de studio met drie verschillende settings, of buiten in de natuur op een afgesproken plek. Over het algemeen maken we tijdens een zwangerschapsfotoshoot gebruik van 3 verschillende jurken. 

Zwangerschapsjurken

Wij kunnen ons voorstellen dat u tijdens uw fotoshoot opperbest voor de dag wilt komen, dus daarom bieden wij u naast onze collectie high fashion jurken ook de mogelijkheid aan om uw haar en make-up te laten verzorgen door een professionele visagiste. Voor zowel make-up als haarstyling dient u +/- zo’n 45 minuten extra tijd te rekenen.

Om uw fotoshoot helemaal memorabel te maken, kunt u kiezen voor een van onze speciale pakketten. U kunt ervoor kiezen om uw lichaam met bladgoud, gekleurde vlinders of een combinatie van beiden te laten bedekken. Kiest u voor bladgoud of vlinders, dan dient u nog zo’n 20 minuten extra in de visagie te rekenen. Bij het deluxe pakket (bladgoud én vlinders) bedraagt deze tijd 40 minuten. Bekijk hier de tarieven van onze visagie pakketten. 

Haar en make-up

LET OP: vergeet het niet van tevoren te melden als je acné, een allergie, oogontsteking of koortslip hebt! Onze visagist kan hier dan rekening mee houden. Tevens is het handig om voor de shoot een topje mee te nemen dat je makkelijk aan- en uit kunt trekken.

Wilt u niet alleen uw zwangerschap maar ook uw pasgeboren kindje op de gevoelige plaat vast laten leggen? Dan kunt u kiezen voor een Zwanger/ Newborn pakket waarbij u maar liefst 100 euro korting krijgt! Meer informatie over de kosten van een zwanger fotoshoot, kunt u hier vinden.

combineren met een newborn shoot

Binnen 2 weken na de shoot, krijgt u van mij een link met een mail naar een online gallery waar u de gemaakte foto’s kunt bekijken. U kunt dan vervolgens uw favoriete zwangerschapsfoto’s kiezen waarna ik deze op groot formaat naar u stuur. Zo kunt u ze gemakkelijk downloaden en voor altijd digitaal bewaren en terugkijken op uw zwangerschap! De foto's kunt u eventueel ook gebruiken als geboortekaartje, of juist mooi combineren met een newborn shoot (in mijn prijsijst heb ik hier dan ook een aparte combi pakket voor gemaakt). Het zijn hele waardevolle foto's en geweldig om aan uw kindje later terug te laten zien hoe mooi mama was tijdens de zwangerschap.

Wat gebeurt er na de zwanger fotoshoot?

Bent u woonachtig in de omgeving Rotterdam en wilt u graag een afspraak maken voor een fotoshoot? U kunt mij telefonisch bereiken op 0613090973, een mail sturen naar kimberleysoraya@hotmail.com of het contactformulier invullen. Als u vragen heeft, beantwoord ik die uiteraard ook graag!

Afspraak maken?