Een Mommy & Me shoot duurt gemiddeld zo’n 1,5 uur. Ik heb mijn eigen fotostudio in Ridderkerk (nabij Rotterdam) in een super gezellig knus winkeltje, maar fotografeer ook heel graag op buitenlocaties als parken, bossen, stranden of steden. Wanneer u zelf een mooie locatie op het oog heeft voor een Mommy & Me fotoshoot, zullen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Hoe gaat een Mommy & Me shoot in zijn werk?

U kunt ervoor kiezen om de Mommy & Me shoot alleen met uw kind(eren) te doen, want de mama's en haar kinderen staan hier centraal, maar het is uiteraard ook nog mogelijk om uw partner hierbij te betrekken en het hele gezin op de gevoelige plaat vast te laten leggen!   

Het is uiteraard mogelijk om eigen kleding mee te brengen maar wij hebben ook een collectie oogverblindende couture jurken van merken als Mii Estillo met voor de meisjes bijpassende kinderjurkjes. Laat u zich fotograferen met uw baby of draagt uw kind liever geen jurken? Geen probleem, wij gaan samen op zoek naar een outfit of accessoires die matchen met de uwe! Tijdens een Mommy & Me fotoshoot maken we doorgaans gebruik van maximaal 3 verschillende jurken.

Styling

Wij kunnen ons voorstellen dat u tijdens uw Mommy & Me shoot opperbest voor de dag wilt komen, dus daarom bieden wij u naast onze collectie high fashion jurken ook de mogelijkheid aan om uw haar en make-up te laten verzorgen door een professionele visagist.
De meerprijs hiervan bedraagt € 99 voor visagie en haarstyling en € 85 wanneer u kiest voor één van deze opties. Voor zowel make-up als haarstyling dient u +/- zo’n 45 minuten extra tijd te rekenen. Bekijk alle tarieven.

Haar en make-up

Binnen 2 weken na de shoot, krijgt u van mij een link met een mail naar een online gallery waar u de gemaakte foto’s kunt bekijken. U kunt dan vervolgens uw favoriete Mommy & Me foto’s kiezen waarna ik deze op groot formaat naar u stuur. Zo kunt u ze gemakkelijk downloaden en voor altijd digitaal bewaren en terugkijken op dit bijzondere moment!

Wat gebeurt er na de Mommy & Me fotoshoot?

Bent u woonachtig in de omgeving Rotterdam en wilt u graag een afspraak maken voor een fotoshoot? U kunt mij telefonisch bereiken op 0613090973, een mail sturen naar kimberleysoraya@hotmail.com of het contactformulier invullen. Als u vragen heeft, beantwoord ik die uiteraard ook graag!

Afspraak maken?