Bij een newborn fotoshoot zorg ik ervoor dat mijn fotostudio heerlijk opgewarmd is, zodat uw kindje comfortabel op de foto gezet kan worden. Veiligheid staat hierbij centraal; alle poses worden uitgevoerd met behulp van een ouder. Het fotograferen van een newborn vergt geduld en duurt minstens 2 uur. Binnen 2 weken na de fotoshoot ontvangt u een mail met een link naar een online galerij, waar u uw favoriete newborn foto’s uit kunt kiezen. Deze bezorg ik u in groot formaat via WeTransfer. 

Newborn fotografie voor eeuwig vastgelegd

Als newborn fotograaf tracht ik het pure en de onschuld van uw baby mooi in beeld te brengen. Voor aanvang van de shoot bespreek ik met u welke stijl en setting u wenst. Een moodboard geeft me een duidelijk beeld van de stijl die bij u past. Tijdens de newborn shoot maken we ook gebruik van allerlei props, zoals mandjes, bedjes, wraps of babypakjes, om de baby zo schattig mogelijk te poseren. Zodoende lever ik een galerij af van diverse verschillende settings.

Sfeervolle stijl en setting

Wilt u de eerste dagen van uw kleintje laten vastleggen door een professionele newborn fotograaf? Maak dan meteen een afspraak voor een newborn fotoshoot. Ik ben telefonisch te bereiken op het nummer 06-13090973, per mail via info@ksphotography.nl of door het contactformulier in te vullen op mijn website. Voor vragen of meer informatie over newborn fotografie kunt u uiteraard ook contact met me opnemen. 

Maak een afspraak voor newborn fotografie