Welkom op mijn website!

Ik zal mij eerst even voorstellen. Ik ben Kimberley Soraya van de Weerd, 34 jaar oud en ik ben moeder van 3 hele mooie lieve kids Debrah (8), Kenzo (5) en een klein sterretje aan de hemel, Denzel. Ik heb een hele lieve knappe man die mij altijd in alles gesteund heeft, waardoor fotografie, wat al jaren mijn passie was, nu mijn job is geworden. En wat een job! Wie wordt er nu niet blij van al die prachtige gezinnen en kinderen fotograferen? Dit is de mooiste baan van de wereld! Verder hou ik van kletsen met mijn vriendinnen, heerlijke "vrouwenfilms" waar je lekker bij weg kan zwijmelen op de bank met een dekentje en een theetje.. Ik vind het heerlijk om lekker sportief bezig zijn en mijn hoofd te legen (kan ook niet anders als je man personal trainer is), maar heb ook een soort sugar crush.. dus we kunnen blijven sporten! :D Ik ben een harde werkster, en heb echt een hart voor mijn eigen zaak waar ik stiekem toch wel erg trots op ben. Waar ik ooit begon als amateur met een uit de hand gelopen hobby; Heb ik nu, na inmiddels alweer 7 jaar, verschillende awards gewonnen, en zoveel gewaardeerde terugkomende klanten. Enorm dankbaar daarvoor! 

Hoi allemaal!

Zoals je ziet ben ik dus een hele enthousiaste en gepassioneerde fotograaf, wonende in Rotterdam!

Mensen mooie herinneringen geven en deze vastleggen voor altijd.. zoals die ene fotograaf dat toen voor ons heeft gedaan.

Hoe belangrijk deze fotos wel niet voor ons zijn geworden.. En na een hoop verdriet, verwerking, en eigenlijk het overleven van een rot periode.. Ben ik de leuke dingen in het leven weer op gaan pakken. Want zelf was ik er ook bijna niet meer en dat besef.. dat is eigenlijk het moment geweest dat ik dingen toch iets anders ben gaan doen. Echt genieten van het leven. Ik heb mijn foto camera weer uit het stof opgepakt en ben weer gaan fotograferen.

Hij heeft de mooiste foto's van ons kleine mannetje gemaakt, waar we voor eeuwig dankbaar voor zijn!

En toen werd mijn zoontje Denzel door zwangerschapsvergiftiging veel te vroeg geboren bij 28 weken. Met heel veel verdriet hebben wij na 6 dagen afscheid moeten nemen van hem, en op de laatste dag kwam er vrijwillig een fotograaf in het ziekenhuis van "Make a Memory".

Zelf ben ik ooit begonnen met het model staan voor de camera, ik vond het fantastisch om mooie foto’s van mijzelf te hebben. Maar om zelf prachtige foto’s te kunnen maken leek mij nóg leuker en daar heb ik toen wat cursussen voor gedaan! Fotograferen doe ik inmiddels dan ook al een aantal jaartjes. Ik heb nooit een technische opleiding gehad, ik fotografeer eigenlijk puur op gevoel, emotie, mijn smaak, mijn eigen stijl. Ik ben zo'n 8 jaar geleden begonnen met het fotograferen van landschappen (prachtige vakantie bestemmingen). Dit heb ik toen wat uitgebreid met het fotograferen op georganiseerde evenementen voor fotografen, modellen en visagisten, wat ook echt super tof was om te doen! 

Zwangerschappen, Newborn, baby en kinderfotografie. 

Alle fotoshoots hebben iets speciaals, en ieder gezin/kind is weer anders dus dat blijft steeds unieke plaatjes opleveren!

 Aan de hand van studiolicht en héél veel leuke accessoires (props noemen we dat) creëer ik de leukste settings en gevarieerde foto's. Ik heb mijn eigen fotostudio in Ridderkerk, een heel leuk knus winkeltje met etalage. En ik fotografeer ook heel graag op buitenlocaties zoals een park, bos, strand of in de stad.

Elke foto heeft naar mijn mening een eigen verhaal en is een herinnering voor altijd. Zeker voor kinderen is dit fantastisch om later terug te kunnen zien!

Heel veel kijkplezier, en hopelijk tot snel in de studio!
En als je vragen hebt?