Ik vind het als fotograaf belangrijk dat je mij kent. Dat je weet wie ik ben, waarom ik fotografeer, en hoe ik fotografeer. We brengen immers (bijna) de hele dag met elkaar door, en de fotografie is pas echt op zijn best als we samen een klik hebben. Daarom maak ik graag eerst een afspraak voor een intake om jullie wensen door te nemen. Het is belangrijk om een goed beeld te krijgen van wie jullie zijn, jullie stijl, smaak en eventuele wensen, om deze dag helemaal perfect te maken. Hiervan krijgen jullie later een kopie toegestuurd zodat jullie nog eens terug kunnen lezen wat wij besproken hebben.

In mijn jaren als fotograaf heb ik al op veel locaties gefotografeerd, maar wanneer ik nog niet bekend ben met de locatie waar jullie bruiloft plaatsvindt, breng ik in de meeste gevallen van tevoren een bezoekje aan de locatie.

Kennismaking

Bezichtiging

Een bruiloft is een speciale gebeurtenis in iemands leven en iedere bruiloft is uniek. Ik ben dan ook van mening dat het mijn taak als fotograaf is, om jullie bruiloft vast te leggen zoals deze daadwerkelijk plaatsvindt en niet moet worden geregisseerd door de bruidsfotograaf. Het resultaat is een spontane, ongedwongen en pure bruidsreportage, waarbij jullie amper hebben doorgehad dat ik aanwezig was! Ik kom ruim op tijd op de afgesproken locatie, en zal met professionele apparatuur te werk gaan. Oók bij slecht weer, onder tijdsdruk of in het donker wordt er gezocht naar oplossingen.

De bruiloft

Omdat de eerste kennismaking soms wel een half jaar tot een jaar voor aanvang van de bruiloft plaatsvindt, maken wij een paar weken voorafgaand aan de bruiloft een afspraak om de grote lijnen, kleine details en eventuele wijzigingen van de planning (nogmaals) te bespreken. Deze afspraak is meestal telefonisch.

Vervolgafspraak

Hoe ga ik te werk?

Nabewerking

De gemaakte foto's loop ik stuk voor stuk na op fototechnische zaken als belichting en contrast. Verder maak ik een deel van de foto’s zwart-wit om dié bepaalde prachtige emoties extra weer te geven en zorg ik voor een mooie, afwisselende en complete bruidsreportage. Dit kost wat tijd en werk, maar de resulterende bestanden zijn van professionele kwaliteit. 

Binnen 24 uur na afloop van de bruiloft krijgen jullie alvast een kleine preview van een aantal foto’s per e-mail. Zoals net bij nabewerking aan gegeven kost het aardig wat tijd om een goede reportage neer te zetten. Duur van de aflevering is dan ook afhankelijk van de hoeveelheid foto's die er zijn gemaakt, hoe lang ik er gefotografeerd heb en hert seizoen/mijn agenda. Gemiddeld duurt dit zo'n 4 weken en worden de foto's per WeTransfer of per post (USB), in hoge resolutie geleverd, afhankelijk van jullie pakket. De levering en mogelijkheden van eventuele bruidsalbums worden besproken tijdens een van de afspraken.

Aflevering

10 uur fotografie 
Meer dan 450 digitale foto's
Professioneel nabewerkt
Hoge resolutie
Foto's verstuurd via WeTransfer
30 x 30 Wedding album

luxe - 2195,- EUR

8 uur fotografie 
Meer dan 350 digitale foto's
Professioneel nabewerkt
Hoge resolutie
Foto's verstuurd via WeTransfer
25 x 25 Wedding album

COMPLEET - 1695,- EUR

BASIS - 1295,- EUR

Prijzen

6 uur fotografie 
Meer dan 250 digitale foto's
Professioneel nabewerkt
Hoge resolutie
Foto's verstuurd via WeTransfer
20 x 20 Wedding album

Alle pakketten zijn inclusief BTW, een wedding fotoshoot en reiskosten tot 50 km vanaf Rotterdam.

Bent u woonachtig in de omgeving Rotterdam en wilt u graag een afspraak maken voor een fotoshoot? U kunt mij telefonisch bereiken op 0613090973, een mail sturen naar kimberleysoraya@hotmail.com of het contactformulier invullen. Als u vragen heeft, beantwoord ik die uiteraard ook graag!

Afspraak maken?