Een baby shoot is voor kindjes tussen de plus minus 4 en 12 maanden oud, na die leeftijd spreken we van een kindershoot. Een super leuk pakket die je hierbij kunt boeken is de baby jaarplan, waar mensen vaak de baby shoot boeken en deze combineren met een zwangerschapsshoot en/of newborn shoot, zodat ze een prachtige herinnering hebben van het zo bijzondere eerste jaar van hun baby. Opa’s en oma’s vinden deze foto’s meestal ook een geweldig cadeau!

Wat kan ik als babyfotograaf voor u betekenen?

Setting en stijl van de baby fotoshoot

Als babyfotograaf vind ik het belangrijk om een baby te fotograferen in een omgeving waarin het zich op zijn gemak voelt. Ik heb mijn eigen, comfortabele fotostudio in een voormalige huishoudschool in Ridderkerk nabij Rotterdam, waar we door middel van props en andere accessoires een super leuk decor kunnen creëren voor de fotoshoot. Naast props voor het decor heb ik ook haarbanden, mutsjes en verschillende soorten kleding voor de baby zodat we diverse foto’s kunnen maken.

Uiteraard houden we tijdens de fotoshoot rekening met de wensen en behoeftes van uw baby of kinderen. Als u kiest voor een shoot in mijn studio, zorg ik dat het er altijd lekker warm is en wanneer u nog borstvoeding geeft, is hiervoor een speciaal hoekje ingericht. Het spreekt voor zich dat er tussendoor ook altijd tijd is om uw baby te voeden of verschonen. Ik heb een commode staan.

De prijs voor een baby & kids shoot kunt u hier vinden.

Prijslijst

Binnen 2 weken na de shoot, krijgt u van mij een link met een mail naar een online gallery waar u de gemaakte baby foto's kunt bekijken. U kunt dan vervolgens uw favoriete foto’s kiezen waarna ik deze op groot formaat naar u stuur. Zo kunt u ze gemakkelijk downloaden en voor altijd digitaal bewaren en terugkijken op de eerste maanden van uw baby!

Wat gebeurt er na de babyshoot?

Bent u woonachtig in de omgeving Rotterdam en wilt u graag een afspraak maken voor een fotoshoot? U kunt mij telefonisch bereiken op 0613090973, een mail sturen naar kimberleysoraya@hotmail.com of het contactformulier invullen. Als u vragen heeft, beantwoord ik die uiteraard ook graag!

Afspraak maken?