Bij cake smash fotografie draait het om plakkerige handjes, vieze voetjes en gekleurde snoetjes. Uw baby kan zich volledig uitleven en smullen van een lekkere taart. Tijdens de fotoshoot neem ik de tijd om uw kleintje op unieke wijze vast te leggen. De foto’s vangen de vreugde en nieuwsgierigheid van uw kind, omringd door kleurrijke versieringen en een heerlijke smash cake. Binnen de 2 weken na de shoot krijgt u van mij een mail met een link naar een online galerij om de foto’s te bekijken. U kiest vervolgens uw favoriete cake smash foto’s, waarna ik deze in groot formaat naar u stuur. En als kers op de taart eindigen we de shoot ook nog met een hele leuke badsessie!

Verjaardag vastleggen met cake smash fotografie

Cake smash fotoshoot in stijl

Voor het aankleden van cake smash fotografie heb ik verschillende decors om van de fotoshoot een echt feestje te maken. Bij het plannen van de shoot bespreken we uw wensen voor het thema, zodat ik een setting kan creëren die perfect past bij uw smaak en stijl. Zelfs de smash cake is volledig naar uw keuze!

Wilt u de verjaardag van uw kind op een unieke en vrolijke manier vastleggen met cake smash fotografie? Maak vandaag nog een afspraak om deze speciale herinnering te creëren. Ik ben bereikbaar op het nummer 06-13090973, via info@ksphotography.nl of door het contactformulier op de website in te vullen.

Boek uw cake smash fotoshoot