Het leukste aan outdoor fotografie is natuurlijk dat we oneindig veel mooie locaties tot onze beschikking hebben. Zo kunnen we bijvoorbeeld gaan voor een mooie shoot op het strand of in het park, of kies juist voor de stad of een ruw industrieterrein. Wat je ook voor ogen hebt, we kunnen altijd een geschikte locatie vinden. Met outdoor fotografie kunnen we natuurlijk ook heel eenvoudig op verschillende locaties fotograferen. Alles voor het beste resultaat!

Ga voor een fotoshoot op een prachtige locatie

Outdoor fotografie kan het hele jaar door

Ondanks dat het buiten is kan outdoor fotografie het hele jaar door. Zolang het niet regent gaat de fotoshoot altijd door. Ook wanneer het bewolkt is en de zon dus niet schijnt gaan we eropuit om prachtige foto’s te maken. De allermooiste foto’s krijg je meestal toch niet in de volle zon omdat er dan teveel licht is. Op een zonnige dag zoeken we meestal dan ook de schaduw op. Als er regen verwacht wordt dan kijken we even of we de fotoshoot op een gunstiger tijdstip kunnen houden.

Na de fotoshoot maak ik een selectie van de foto’s en zal ik deze foto’s met alle liefde bewerken. Uit deze selectie kun jij vervolgens weer je eigen selectie maken. Afhankelijk van bepaalde omstandigheden zoals een last minute boeking of een verre locatie kunnen er nog kosten bij komen. Deze kosten staan allemaal aangegeven op de site. 

Wat gebeurt er na de outdoor fotoshoot?

De prijs voor een outdoor shoot kunt u hier vinden.

Prijslijst

Bent u woonachtig in de omgeving Rotterdam en wilt u graag een afspraak maken voor een fotoshoot? U kunt mij telefonisch bereiken op 0613090973, een mail sturen naar kimberleysoraya@hotmail.com of het contactformulier invullen. Als u vragen heeft, beantwoord ik die uiteraard ook graag!

Afspraak maken?