Bij mijn cake smash fotoshoot probeer ik altijd het pure en onschuldige van uw baby te benadrukken. Belangrijk vind ik dat het spontane er echt vanaf straalt en dat uw baby heerlijk gaat smullen van een prachtig smash cake naar keuze. Dit levert de meest hilarische plaatjes op, omdat ze vaak vol met hun handen er in zullen slaan en een grote hap taart nemen. Helemaal op de manier waarop zij dat zelf willen! Uniek en leuk voor kindjes die 1 of 2 jaar worden. Belangrijk voor deze cake smash shoot is dat uw baby dus wel zelfstandig kan zitten.

Hoe gaat een cake smash fotoshoot in zijn werk? 

Setting in stijl van de fotoshoot

Bij het inplannen van de cake smash bespreken we eerst of er een wens is voor een bepaald thema van de fotoshoot. Ik heb diverse decors welke wij kunnen gebruiken om van de cake smash fotoshoot een echt feestje te maken! Zo kan ik foto's van de achtergronden eventueel van tevoren naar u doorsturen. Ik zal er uiteraard voor zorgen dat het decor in mijn eigen fotostudio in Ridderkerk (nabij Rotterdam), voor jullie komst al klaar staat zodat uw kindje al snel op de foto kan worden gezet. 
 
Aangezien uw baby misschien nog wat onwennig is, zal ik hem/haar in het begin nog niet veel aandacht schenken. Zo blijven ze super nieuwsgierig en trek ik tijdens de cake smash shoot nog meer en sneller de aandacht naar mij toe. Met een beetje aanmoediging van papa en mama eindigt het altijd in één groot feest! En we sluiten af met een leuke bad sessie. :-) Een super leuke fotoshoot dus met de mooiste foto’s ter herinnering aan deze leuke leeftijd. De shoot duurt ongeveer 1,5 uur.

Als u interesse heeft in een cake smash fotoshoot, raad ik u aan om al tijdig contact met mij op te nemen. Wij zullen dan zo'n 1 a 1,5 maand voor de verjaardag van uw baby een afspraak maken, zodat de cake smash foto's nog bewerkt kunnen worden en u op tijd de foto's kunt gebruiken voor de uitnodiging van uw baby zijn allereerste verjaardag. 

Wat is de beste periode

Binnen 2 weken na de cake smash fotoshoot, krijgt u van mij een link met een mail naar een online gallery waar u de gemaakte foto’s kunt bekijken. U kunt dan vervolgens uw favoriete cake smash foto’s kiezen waarna ik deze op groot formaat naar u stuur via WeTransfer. Zo kunt u ze gemakkelijk downloaden en voor altijd digitaal bewaren en terugkijken op het eerste jaar van uw baby!

Wat gebeurt er na de cake smash fotoshoot?

De prijs voor een cake smash shoot kunt u hier vinden.

Prijslijst

Bent u woonachtig in de omgeving Rotterdam en wilt u graag een afspraak maken voor een fotoshoot? U kunt mij telefonisch bereiken op 0613090973, een mail sturen naar kimberleysoraya@hotmail.com of het contactformulier invullen. Als u vragen heeft, beantwoord ik die uiteraard ook graag!

Afspraak maken?