LOADING

ZWANGER Fotoshoot

Een van de mooiste fotoshoots is de zwanger fotoshoot. Want hoe bijzonder is het dat er zich een klein wondertje in uw buik bevindt! Veilig en warm in mama's buik. De zwanger fotoshoot vindt meestal plaats rond week 32/36. Uw kindje is dan nog niet teveel ingedaald en u heeft dan een mooie ronde buik. Ook is het voor u nog te doen om ongeveer 1 a 1,5 uur te poseren tijdens de fotoshoot.  

Tijdens de zwanger fotoshoot kunt u alleen en natuurlijk samen met uw partner en/of kinderen op de foto te gaan. We kunnen dit allemaal van tevoren bespreken.

Het is mogelijk om deze fotoshoot indoor te doen (vooral aan te raden in slecht weer, regen en kou), maar ook zeer aan te raden om op locatie te doen ivm de prachtige natuur als achtergrond! We kunnen bij minder mooi weer ook altijd zoeken naar een mooie overdekte locatie. Ik zorg er in ieder geval voor dat we een mooi plekje hebben voor de buiten fotoshoot en doen dit uiteraard geheel in overleg. U kunt vantevoren ook aangeven of u gebruik wenst te maken van de prachtige zwangerschapsjurken (Ik heb een ruime keuze uit zo'n 20 a 25 jurken van onder andere Mii Estill en Katharina Hakaj). Gemiddeld doen we 3 verschillende settings tijdens de shoot en dus ook 3 verschillende jurken.

De foto's kunt u eventueel ook gebruiken als geboortekaartje , of juist mooi combineren met een newborn shoot (in mijn prijsijst heb ik hier dan ook een aparte combi pakket voor gemaakt). Het zijn hele waardevolle foto's en geweldig om aan uw kindje later terug te laten zien hoe mooi mama was tijdens de zwangerschap! Na een aantal dagen krijgt u op mail een link naar Pixieset, waar ik de foto's met wachtwoord upload. Hier kunt u zelf de foto's uitkiezen welke u wilt hebben, en deze worden dan bewerkt en op groot formaat verstuurd via Wetransfer.com. 


De prijs van de zwangerschapsshoots kunt u hier vinden :  Prijslijst

En indien u een afspraak wilt maken of meer vragen heeft kunt u uiteraard contact met mij opnemen : Contact


GJ1B0683-copyGJ1B6436-bewerkt-copyGJ1B6536-bewerkt-copyGJ1B5491-bewerkt-copyGJ1B5738-bewerkt2-webGJ1B5756-bewerkt2-webGJ1B3018-webGJ1B2982-webGJ1B0908-webGJ1B6981-webzwangerzwangerZwanger