LOADING

ZWANGER Fotoshoot

Een van de mooiste fotoshoots is de zwanger fotoshoot. Voor veel vrouwen is hun zwangerschap een van de mooiste periodes in hun leven. Want hoe bijzonder is het dat er zich een klein wondertje in uw buik bevindt! Veilig en warm in mama's buik. De zwanger fotoshoot vindt meestal plaats rond week 32/36. Een zwangerschapsfotoshoot is dan ook dé perfecte manier om deze mooie tijd en uw prachtige ronde buik met dat kleine wondertje erin, voor eeuwig vast te laten leggen. 

 

Hoe gaat een zwangerschapsshoot in zijn werk?

We willen uw zwangerschap natuurlijk op zijn mooist vastleggen, een zwanger fotoshoot vindt dus meestal plaats wanneer u tussen de 32 en 36 weken zwanger bent omdat uw kindje dan nog niet ingedaald is en u een mooie, ronde buik heeft. Ook bent u dan meestal nog in staat om langere tijd te poseren wat belangrijk is aangezien een fotoshoot zo’n 1 à 1,5 uur in beslag neemt. 

U kunt besluiten uw zwanger fotoshoot alleen te doen, maar natuurlijk is het ook mogelijk dit bijzondere moment samen met uw partner of gezin te delen. 

De natuur in of liever in mijn studio in de buurt van Rotterdam?

Het is mogelijk om deze fotoshoot indoor te doen (vooral aan te raden in slecht weer, regen en kou), maar ook zeer aan te raden om op locatie te doen ivm de prachtige natuur als achtergrond!  Ik heb mijn eigen fotostudio in Ridderkerk in een oud klaslokaal van een voormalige huishoudschool, maar fotografeer ook heel graag op buitenlocaties als parken, bossen, stranden of steden. Heeft u zelf al een mooie locatie voor uw zwangerschapsshoot op het oog? Of laat u zich graag adviseren over een zwanger fotoshoot in de prachtige natuur? Samen zullen wij op zoek gaan naar de perfecte indoor of outdoor locatie voor deze bijzondere fotoshoot! We kunnen bij minder mooi weer ook altijd zoeken naar een mooie overdekte locatie. Ik zorg er in ieder geval voor dat we een mooi plekje hebben voor de buiten fotoshoot en doen dit uiteraard geheel in overleg.

Zwangerschapsjurken

Uiteraard kunt u ervoor kiezen om uw eigen kleding mee te brengen maar u kunt er ook voor kiezen gebruik te maken van mijn collectie oogverblindende zwangerschapsjurken waarin uw zwangere buik optimaal tot zijn recht komt. U heeft de keuze uit zo’n 20 à 25 prachtige handgemaakte jurken van couture merken als Mii Estilo en Katharina Hakaj.  U kunt vantevoren ook aangeven of u gebruik wenst te maken van de prachtige zwangerschapsjurken (Ik heb een ruime keuze uit zo'n 20 a 25 jurken van onder andere Mii Estilo en Katharina Hakaj). De fotoshoot vindt plaats in de studio met drie verschillende settings, of buiten in de natuur op een afgesproken plek. Over het algemeen maken we tijdens een zwangerschapsfotoshoot gebruik van 3 verschillende jurken.

De prijs van de zwangerschapsshoots kunt u hier vinden :  Prijslijst


MaternityGJ1B6436-bewerkt-copyGJ1B6536-bewerkt-copyGJ1B5491-bewerkt-copyGJ1B5738-bewerkt2-webGJ1B5756-bewerkt2-webGJ1B3018-webGJ1B2982-webGJ1B0908-webGJ1B6981-webzwangerzwangerZwanger


 

Wat gebeurt er na de zwanger fotoshoot?

Binnen 2 weken na de shoot, krijgt u van mij een link met een mail naar een online gallery waar u de gemaakte foto’s kunt bekijken. U kunt dan vervolgens uw favoriete zwangerschapsfoto’s kiezen waarna ik deze op groot formaat naar u stuur. Zo kunt u ze gemakkelijk downloaden en voor altijd digitaal bewaren en terugkijken op uw zwangerschap! De foto's kunt u eventueel ook gebruiken als geboortekaartje , of juist mooi combineren met een newborn shoot (in mijn prijsijst heb ik hier dan ook een aparte combi pakket voor gemaakt). Het zijn hele waardevolle foto's en geweldig om aan uw kindje later terug te laten zien hoe mooi mama was tijdens de zwangerschap.

Zwangerschapsshoot combineren met een newborn shoot

Wilt u niet alleen uw zwangerschap maar ook uw pasgeboren kindje op de gevoelige plaat vast laten leggen? Dan kunt u kiezen voor een Zwanger/Newborn pakket waarmee u maar liefst 100 euro korting krijgt! Meer informatie over de kosten van een zwanger fotoshoot, kunt u hier vinden.

Afspraak maken?

Bent u woonachtig in de omgeving Rotterdam en wilt u graag een afspraak maken om het kleine wondertje in uw buik te laten vereeuwigen tijdens een zwangerschapsshoot? U kunt mij telefonisch bereiken op 06 - 13090973, een mail sturen naar kimberleysoraya@hotmail.com of het contactformulier invullen. Als u vragen heeft, beantwoord ik die uiteraard ook graag!