LOADING

Bruiloft fotografie

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Tijd om een hoop dingen te regelen en jullie voor te bereiden op jullie mooiste dag! Een bruiloft is namelijk niet iets wat je dagelijks doet en moet natuurlijk super speciaal zijn. En daar hoort een fotograaf natuurlijk ook bij!

"Als fotograaf zie ik het als mijn taak om jullie bruiloft op een manier vast te leggen zoals de dag écht is, puur, spontaan en ongedwongen, zodat jullie deze prachtige dag keer op keer kunnen herbeleven".


Hoe ga ik te werk?


♥  KENNISMAKING

Ik vind het als fotograaf belangrijk dat je mij kent. Dat je weet wie ik ben, waarom ik fotografeer, en hoe ik fotografeer. We brengen immers (bijna) de hele dag met elkaar door, en de fotografie is pas echt op zijn best als we samen een klik hebben. Daarom maak ik graag eerst een afspraak voor een intake om jullie wensen door te nemen. Het is belangrijk om een goed beeld te krijgen van wie jullie zijn, jullie stijl, smaak en eventuele wensen, om deze dag helemaal perfect te maken. Hiervan krijgen jullie later een kopie toegestuurd zodat jullie nog eens terug kunnen lezen wat wij besproken hebben.

♥  BEZICHTIGING

In mijn jaren als fotograaf heb ik al op veel locaties gefotografeerd, maar wanneer ik nog niet bekend ben met de locatie waar jullie bruiloft plaatsvindt, breng ik in de meeste gevallen een bezoekje aan de locatie.

♥  VERVOLGAFSPRAAK

Omdat de eerste kennismaking soms wel een half jaar tot een jaar voor aanvang van de bruiloft plaatsvindt, maken wij een paar weken voorafgaand aan de bruiloft een afspraak om de grote lijnen, kleine details en eventuele wijzigingen van de planning (nogmaals) te bespreken. Deze afspraak is meestal telefonisch.

♥  DE BRUILOFT

Een bruiloft is een speciale gebeurtenis in iemands leven en iedere bruiloft is uniek. Ik ben dan ook van mening dat het mijn taak als fotograaf is, om jullie bruiloft vast te leggen zoals deze daadwerkelijk plaatsvindt en niet moet worden geregisseerd door de bruidsfotograaf. Het resultaat is een spontane, ongedwongen en pure bruidsreportage, waarbij jullie amper hebben doorgehad dat ik aanwezig was! Ik kom ruim op tijd op de afgesproken locatie, en zal met professionele apparatuur te werk gaan. Oók bij slecht weer, onder tijdsdruk of in het donker wordt er gezocht naar oplossingen.

♥  NABEWERKING

De gemaakte foto's loop ik stuk voor stuk na op fototechnische zaken als belichting en contrast. Verder maak ik een deel van de foto’s zwart-wit om dié bepaalde prachtige emoties extra vast te leggen en zorg ik voor een mooie, afwisselende en complete bruidsreportage. Dit kost wat tijd en werk, maar de resulterende bestanden zijn van professionele kwaliteit. 

♥  AFLEVERING

Binnen 24 uur na afloop van de bruiloft krijgen jullie alvast een kleine preview van een aantal foto’s per e-mail. De complete bruidsreportage zal binnen 2 tot 4 weken digitaal (per WeTransfer) of per post (USB), in hoge resolutie worden opgestuurd, afhankelijk van jullie pakket. De levering en mogelijkheden van eventuele bruidsalbums worden besproken tijdens een van de afspraken.

Een richtlijn van de prijzen vind u hier onder. En neem graag vrijblijvend contact met mij op om uw wensen te bespreken!


Basis
€ 1295,-
- 6 uur fotografie
- Meer dan 250 foto's
- Professioneel nabewerkt
- Hoge resolutie foto's
- Foto's via WeTransfer
- 20 x 20 Wedding album
 
 
* Incl. Wedding fotoshoot
* Incl. reiskosten in NL/BE
* Prijzen zijn incl. BTW
Compleet
€ 1695,-
- 8 uur fotografie
- Meer dan 350 foto's
- Professioneel nabewerkt
- Hoge resolutie foto's
- Foto's op USB
- 25 x 25 Wedding album
 
 
* Incl. Wedding fotoshoot
* Incl. reiskosten in NL/BE
* Prijzen zijn incl. BTW
Luxe
€ 2195,-
- 10 uur fotografie
- Meer dan 450 foto's
- Professioneel nabewerkt
- Hoge resolutie foto's
- Foto's op USB
- 30 x 30 Wedding album +
- 2 x 20x20 parent albums
 
* Incl. Wedding fotoshoot
* Incl. reiskosten in NL/BE
* Prijzen zijn incl. BTW


GJ1B9201-2-copyGJ1B8819-copyGJ1B8927-ZW-copyGJ1B9146-2-copyGJ1B9233ZW-copyDSC06563-webDSC06581-webDSC06680-webDSC06708-webDSC06929-webDSC06984-webDSC07242-webDSC07181-webDSC07189-webDSC06322-webDSC06109-webDSC05980-webDSC05879-webDSC06469-webDSC06613-web