LOADING

BABY en KIDS Fotoshoot

De baby fotoshoot is voor kinderen vanaf ongeveer 3 a 4 maanden tot 1 jaar oud. En de kids fotoshoot voor kinderen vanaf 1 jaar oud.

Hier is eigenlijk van alles mogelijk. Want bij mooi weer kunnen we op verschillende locaties foto's maken; park, strand, bos. Noem maar op! Maar mocht het weer dit niet toelaten dan kan dit ook binnen. Ik heb namelijk een hele fijne home-studio (op zolder) met professionele apparatuur en diverse leuke props (accessoires), waar ik de mooiste kinderfoto's maak aan de hand van prachtig daglicht.

Al direct bij binnenkomst probeer ik uw baby en/of kinderen al direct op hun gemak te stellen, zodat er tijdens de fotoshoot de leukste en meest spontane foto’s uit komen! Met diverse achtergronden en gebruik van verschillende accessoires en kledingsetjes zorg ik ervoor dat u veel afwisselende foto’s hebt van uw baby en/of kinderen. 

Geweldig is natuurlijk dat uw baby binnen het eerste jaar veel verschillende groeifases doormaakt. Zo blijven de fotoshoots altijd weer uniek en kunt u een hoop fases vast laten leggen. Denk aan:  Op de rug, op zijn zij, op de buik, zelfstandig zitten, kruipen en natuurlijk staan!Alle momenten zijn dus erg bijzonder om vast te laten leggen!

Belangrijk vind ik vooral dat het onschuldige in de baby in de foto naar voren komt. Bij baby's spreekt dat uiteraard vanzelf. Kinderen vinden het wel wat lastiger om te poseren. Omdat ik zelf een aantal jaartjes model voor de camera heb gestaan, kan ik kinderen hierbij helpen.  Uit ervaring kan ik zeggen dat dit allemaal vanzelf gaat en hebben altijd nog de papa's en mama's om te helpen!

Hartstikke leuk! Ook om kado te geven aan bijvoorbeeld opa en oma..?

En hoe verder na de shoot ? Binnen 2 weken krijgt u op de mail een link voor een online galerij toegestuurd, waar ik de bewerkte foto's met wachtwoord upload. Hier kunt u zelf de foto's uitkiezen welke u wilt hebben, en deze worden dan op groot formaat verstuurd via Wetransfer.com. Hier kunt u ze gemakkelijk downloaden en voor altijd digitaal bewaren!

De prijs van baby/kids fotoshoots kunt u hier vinden :  Prijslijst

En indien u een afspraak wilt maken of meer vragen heeft kunt u uiteraard contact met mij opnemen : Contact


BabyGJ1B2773-bewerktZW2GJ1B6816 FINN-EN-DEB-JUNI-2020-logoBabyGJ1B6928-bewerkt-copyBabyBabyGJ1B7706-webBabyBabyDSC09177-webGJ1B5274-bewerkt-web2FINNLEY-4-JAAR-logo