LOADING

Prijslijst

Zwanger

Zwanger

"An investment for memories that lasts your entire life"

 


 

Pakketten & Fine art Products

Ik heb een geweldige samenwerking lopen met verschillende bedrijven, welke absoluut unieke en originele foto producten van top kwaliteit leveren. Zij werken dan ook enkel samen met vakfotografen, dus als particulier kun je hier zelf niets kopen. Hier onder volgen mijn zwangerschaps fotoshoot prijzen, meerprijzen, nog wat algemene informatie en wat voorbeelden van de super mooie fotoproducten die ik in mijn pakketten aanbied.

◊ Zwanger Basic: € 150
Zwanger shoot inclusief 10 digitale foto's.

◊ Zwanger Wall art: € 200
Zwanger shoot inclusief 10 digitale foto's. En een geweldige fine art "Canvas" wanddecoratie met een glossy of matte varnish laagje in de afmeting 30 x 40. (Upgrade naar een grotere afmeting of plexiglas is mogelijk).

◊ Zwanger Prints: € 225
Zwanger shoot inclusief 10 digitale foto's. En een super gave wooden box met losse (15x20) foto's welke op unieke fine art fotopapier worden afgedrukt + 8GB USB.

◊ Zwanger Vintage Album: € 275
Zwanger shoot inclusief 10 digitale foto's. En een prachtige (20x30) mini vintage album + 8GB USB in een unieke wooden box.

◊ All in One Dream pakket: € 375
Zwanger shoot inclusief 25 digitale foto's. Een super luxe (30x30) Duo Collection Album, een gave wall-art (40x60) Canvas en twee super leuke harmonica 6-luik boekjes (10x10) om weg te geven aan de (o)pa's en (o)ma's. Mocht u geen luikjes van de zwanger shoot willen hebben, dan heeft u deze toch tegoed voor bijvoorbeeld de foto's van uw kindje. (Upgrade naar een grotere afmeting wall-art of plexiglas is mogelijk).

◊ Baby jaarplan: € 600
Lijkt het u leuk om verschillende fases van uw kindje zijn/haar eerste jaar vast te laten leggen? Dat kan met een baby jaarplan! Naast de newborn shoot reserveert u nog voor 2 andere leuke fotoshoots binnen het eerste jaar van uw kindje, uiteraard met korting! Dit kan dus ook een zwanger shoot zijn, een newborn en bijvoorbeeld een 6 maanden shoot of een cake smash! Daarnaast wordt u na de laatste shoot ook nog eens een prachtige Vintage foto album aangeboden van formaat 30x30 (26 pagina's) waar u zelf de foto's voor uit kunt kiezen.

◊ Milestone: 850 euro
Lijkt het u leuk om verschillende fases van uw kindje vast te laten leggen? Dat kan met het Milestone pakket! Hier reserveert u maar liefst 5 verschillende fotoshoots over het eerste en tweede jaar van uw kindje, uiteraard met korting en de soort shoot geheel naar eigen keuze! Dit kan dus ook een zwanger shoot zijn, een newborn en u heeft dan nog 3 andere shoots naar keuze die u bij mij in kunt plannen! Daarnaast wordt u na de laatste shoot ook nog eens een prachtige Vintage foto album aangeboden van formaat 30x30 (26 pagina's) waar u zelf de foto's voor uit kunt kiezen. 

Algemene info en meerprijzen

De prijzen zijn incl. BTW en dienen voorafgaand de fotoshoot overgemaakt te worden. U krijgt hier tijdig een factuur van op de mail. Na de shoot wordt er een selectie gemaakt van minimaal 25 foto bestanden. Deze worden met alle liefde bewerkt en waar nodig geretoucheerd. Na bewerking zullen deze op een online galerij worden geplaatst, zodat u hier zelf met eigen wachtwoord een kijkje kunt nemen en een keuze kunt maken. Dit doet u door de foto als favoriet "op te slaan", door op het hartje te klikken die verschijnt als u over de foto gaat met uw muis. Ik zal hierna automatisch een favorieten lijst op de mail terug krijgen. Nadat dit dus bij mij bekend is en u uw keuze heeft door gegeven, zullen de digitale foto's via WeTransfer naar uw e-mail worden toegestuurd. (Grote bestanden voor drukwerk). Alle bestanden worden geleverd in JPG formaat.

ACTIE - Korting: Boek nu uw Zwanger & Newborn shoot samen en krijg € 50,- korting!

  • Meerprijs last minute boeking (fotoshoot binnen 1 week): € 25,-
  • Meerprijs outdoor shoot:                     € 0,19 cent / km (reiskosten)
  • Meerprijs prioriteit levering:               € 25,- (Enkel bij gevraagde levering binnen 48 uur ipv 2 weken)
  • Meerprijs extra foto bestanden:           1 foto;  € 20 euro  //  5 foto's; € 75 euro // Alle 25 foto's; € 150 euro


 

Fine art Products