LOADING

OUTDOOR Fotoshoot

In deze categorie maak ik foto's van kinderen in verschillende leeftijden (newborns uitgezonderd). Ik denk dat dit toch wel een van mijn favoriete type fotoshoots is, want je bent heerlijk in de buitenlucht en je kunt op heel verschillende locaties de leukste foto's maken! De natuur zelf maakt de foto dus al direct heel speciaal en uniek want ik ga bijna nooit naar dezelfde locatie mits dit aan mij gevraagd wordt. Maar je kunt dus een hoop kanten op, denk aan een; park, bos, strand, stad, industrieel terrein.. noem maar op! Voor ieder wat wils. Zolang het droog weer is, kan de shoot altijd door gaan. Zonnig hoeft het ook niet te zijn want dan krijg je ook niet de allermooiste foto's (de zon is dan weer "too much" en zoeken we toch de schaduw op). Enkel bij een regen verwachting en/of donkere wolken/buien wordt er altijd even gekeken naar het tijdstip van de shoot en als het nodig is wordt de shoot op korte termijn verplaatst. Deze shoots zijn dan ook erg gewild in het voorjaar en in de zomer. Hoewel herfst shoots en wintershoots met warm aankleden ook prachtig kan zijn! Wees er snel bij, want vol=vol!

En hoe verder na de shoot ? Binnen 2 weken krijgt u op de mail een link voor een online galerij toegestuurd, waar ik de bewerkte foto's met wachtwoord upload. Hier kunt u zelf de foto's uitkiezen welke u wilt hebben, en deze worden dan op groot formaat verstuurd via Wetransfer.com. Hier kunt u ze gemakkelijk downloaden en voor altijd digitaal bewaren!

De prijs van outdoor fotoshoots kunt u hier vinden :  Prijslijst

En indien u een afspraak wilt maken of meer vragen heeft kunt u uiteraard contact met mij opnemen : Contact


DJ-Okt2019-2-copyGJ1B1459-web2GJ1B4206-bewerktZW2-copyGJ1B7757-bewerkt-copyGJ1B4117-2-copyOutdoorDSC04981-webOutdoorOutdoorOutdoorOutdoorOutdoorOutdoorGJ1B1915-webGJ1B0388-bewerkt2-copy