LOADING

Prijslijst

Newborn

"An investment for memories that lasts your entire life"

 


 

Pakketten & Fine art Products

Ik heb een geweldige samenwerking lopen met verschillende bedrijven, welke absoluut unieke en originele foto producten van top kwaliteit leveren. Zij werken dan ook enkel samen met vakfotografen, dus als particulier kun je hier zelf niets kopen. Hier onder volgen mijn newborn prijzen, meerprijzen, nog wat algemene informatie en wat voorbeelden van de super mooie fotoproducten die ik in mijn pakketten aanbied.

◊ Newborn Basic: € 250
Newborn shoot inclusief 10 digitale foto's.

◊ Newborn Wall art: € 300
Newborn shoot inclusief 10 digitale foto's. En een geweldige fine art "Canvas" wanddecoratie met een glossy of matte varnish laagje in de afmeting 30 x 40. (Upgrade naar een grotere afmeting of plexiglas is mogelijk).

◊ Newborn Prints: € 325
Newborn shoot inclusief 10 digitale foto's. En een super gave wooden box met losse (15x20) foto's welke op unieke fine art fotopapier worden afgedrukt + 8GB USB.

◊ Newborn Vintage Album: € 375
Newborn shoot inclusief 10 digitale foto's. En een prachtige (20x30) mini vintage album + 8GB USB in een unieke wooden box.

◊ All in One Dream pakket: € 475
Newborn shoot inclusief 25 digitale foto's. Een super luxe (30x30) Duo Collection Album, een gave wall-art (40x60) Canvas en twee super leuke harmonica 6-luik boekjes (10x10) om weg te geven aan de opa's en oma's. (Upgrade naar een grotere afmeting wall-art of plexiglas is mogelijk).

◊ Baby jaarplan: € 600
De newborn shoot is een vaste fotoshoot welke ook in de babyjaarplan wordt aangeboden. Lijkt het u leuk om verschillende fases van uw kindje zijn/haar eerste jaar vast te laten leggen? Dat kan met een baby jaarplan! Hier reserveert u 3 verschillende fotoshoots in het eerste jaar van uw kindje, uiteraard met korting! Daarnaast wordt u na de laatste shoot ook nog eens een prachtige Vintage foto album aangeboden van formaat 30x30 (26 pagina's) waar u zelf de foto's voor uit kunt kiezen.

◊ Milestone: 850 euro
De newborn shoot is een vaste fotoshoot welke ook in de Milestone pakket wordt aangeboden. Lijkt het u leuk om verschillende fases van uw kindje vast te laten leggen? Dat kan met het Milestone pakket! Hier reserveert u maar liefst 5 verschillende fotoshoots in het eerste jaar van uw kindje, uiteraard met korting en de soort shoot geheel naar eigen keuze! Daarnaast wordt u na de laatste shoot ook nog eens een prachtige Vintage foto album aangeboden van formaat 30x30 (26 pagina's) waar u zelf de foto's voor uit kunt kiezen. 

Algemene info en meerprijzen

De prijzen zijn incl. BTW en dienen voorafgaand de fotoshoot overgemaakt te worden. U krijgt hier tijdig een factuur van op de mail. Na de shoot wordt er een selectie gemaakt van minimaal 25 foto bestanden. Deze worden met alle liefde bewerkt en waar nodig geretoucheerd. Na bewerking zullen deze op een online galerij worden geplaatst, zodat u hier zelf met eigen wachtwoord een kijkje kunt nemen en een keuze kunt maken. Dit doet u door de foto als favoriet "op te slaan", door op het hartje te klikken die verschijnt als u over de foto gaat met uw muis. Ik zal hierna automatisch een favorieten lijst op de mail terug krijgen. Nadat dit dus bij mij bekend is en u uw keuze heeft door gegeven, zullen de digitale foto's via WeTransfer naar uw e-mail worden toegestuurd. (Grote bestanden voor drukwerk ). Alle bestanden worden geleverd in JPG formaat.

  • Meerprijs last minute boeking (fotoshoot binnen 1 week): € 25,-
  • Meerprijs newborn shoot bij u thuis:    € 25,- (tot 50 km vanaf IJsselmonde).
  • Meerprijs outdoor shoot:                     € 0,19 cent / km (reiskosten)
  • Meerprijs prioriteit levering:               € 25,- (Enkel bij gevraagde levering binnen 48 uur ipv 2 weken)
  • Meerprijs extra foto bestanden:           1 foto;  € 20 euro  //  5 foto's; € 75 euro // 25 foto's; € 150 euro


 

Fine art Products