LOADING

NEWBORN Fotoshoot

Niets is mooier dan de eerste dagen van uw newborn vast laten leggen. Ze zijn dan nog zo klein, teder en onschuldig.. Kleine baby’tjes veranderen al zo snel binnen het eerste jaar, dus is het fantastisch om later terug te kijken hoe zijn/haar eerste dagen geweest zijn. 

De newborn fotoshoot bestaat uit foto’s van de newborn alleen en eventueel ook in combinatie met broertjes/zusjes en met ouders. Deze fotoshoots worden meestal gedaan rond de 6 en 14 dagen oud. Jullie baby zal dan nog vooral veel slapen, en zodoende kunnen we hem/haar makkelijker in verschillende houdingen neerleggen. Fijn is dan ook om vlak voor een voedingstijd af te spreken, want dan kunnen we de baby alvast bloot met enkel een luier in zijn/haar omslagdoek leggen. Zodra ze hebben gegeten vallen ze eigenlijk altijd direct in slaap, en dit is net wat makkelijker poseren voor mij. 

Voordat de fotoshoot plaatsvind, zal ik mijn studio alvast voorverwarmen. Jullie baby kan zo lekker comfortabel zonder al teveel kleren op de foto worden gezet. Belangrijk vind ik dat het natuurlijke en onschuldige van een baby naar voren komt. We zullen hier gebruik maken van verschillende settings en leuke props (mandjes, kransen, wraps, mutsen/haarbandjes etc.), om zoveel mogelijk verschillende foto's te maken. We zullen dit vooraf bespreken. Fijn vind ik om alvast de gewenste kleuren te weten zodat ik dit toe kan passen in een setting. En indien gewenst kunnen er natuurlijk ook foto's gestuurd worden, om zo te ontdekken welke stijl bij jullie past of waar jullie van houden.

Veiligheid staat voorop! Alle newborn poses worden veilig uitgevoerd met hulp van de ouders. Hierbij is het 4-eyes principe heel erg belangrijk! Ik zou uw newborn nooit alleen laten liggen met het risico dat hij om kan vallen. De hulp van een ouder is dus vereist wanneer ik de newborn aan het fotograferen ben. 

Jullie baby zal zelf aangeven wanneer hij/zij iets wel fijn vind of juist niet. Tussendoor zal er veel geslapen worden, maar er zal misschien ook gevoed moeten worden of verschoond. Daar wordt uiteraard rekening mee gehouden door de fotograaf! En dat betekent dus ook dat de fotoshoot veel geduld vergt. Ga er maar van uit dat de fotoshoot minimaal 2 uur in beslag neemt. En het is er warm, dus trek geen warme kleding aan, anders hou je het niet vol 2 uur lang in tropische temperaturen! Verder zit ik in een oude school met oude leidingen, dus ik raad voor flesvoeding aan om een thermobeker met warm water mee te nemen. Bij borstvoeding doen we uiteraard de gordijnen dicht en kun je even een moment voor jezelf met de baby nemen. 

Als u interesse heeft in een newbornfotoshoot, is het aan te raden om tijdens de zwangerschap al contact met mij op te nemen. We zullen de reservering op de uitgerekende datum maken. Rondom deze datum zal ik hier rekening mee houden, zodat er altijd plaats is voor de newborn fotoshoot. Na de bevalling neemt u contact met mij op om de datum definitief te maken. Zet mij svp op jullie to do lijstje voor na de bevalling, omdat de fotoshoot al na 6-12 dagen plaatsvindt.

En wat gebeurd er na de shoot ? Na een aantal dagen krijgt u op mail een link naar Pixieset, waar ik de foto's met wachtwoord upload. Hier kunt u zelf de foto's uitkiezen welke u wilt hebben, en deze worden dan bewerkt en op groot formaat verstuurd via Wetransfer.com. Deze kunt u hier makkelijk downloaden en voor altijd digitaal bewaren op uw harde schijf.

De prijs van newborn fotoshoots kunt u hier vinden :  Prijslijst

En indien u een afspraak wilt maken of meer vragen heeft kunt u uiteraard contact met mij opnemen : Contact

1613397317-Shine2GJ1B1286-webnewbornNewbornGJ1B0350-webGJ1B1704-bewerkt-copyGJ1B0027-copy

GJ1B0461-webNewbornnewbornDSC00371-webNewbornNewborn