LOADING

NEWBORN Fotoshoot

Niets is mooier dan de eerste dagen van uw newborn vast laten leggen. Ze zijn dan nog zo klein, teder en onschuldig.. Kleine baby’tjes veranderen al zo snel binnen het eerste jaar, dus is het fantastisch om later terug te kijken hoe zijn/haar eerste dagen geweest zijn. 

De newborn fotoshoot bestaat uit foto’s van de newborn alleen en eventueel ook in combinatie met broertjes/zusjes en met ouders. Deze fotoshoots worden meestal gedaan rond de 6 en 12 dagen oud. Jullie baby zal dan nog vooral veel slapen, en zodoende kunnen we hem in verschillende houdingen neerleggen. 

Voordat de fotoshoot plaatsvind, zal ik mijn studio alvast voorverwarmen. Jullie baby kan zo lekker comfortabel zonder al teveel kleren op de foto worden gezet. Belangrijk vind ik dat het natuurlijke en onschuldige van een baby naar voren komt. We zullen hier gebruik maken van verschillende settings en leuke props (mandjes, kransen, wraps, mutsen etc.), om zoveel mogelijk verschillende foto's te maken. We zullen dit vooraf bespreken.

Veiligheid staat voorop! Alle newborn poses worden veilig uitgevoerd met hulp van de ouders. Hierbij is het 4-eyes principe heel erg belangrijk! Ik zou uw newborn nooit alleen laten liggen met het risico dat hij om kan vallen. De hulp van een ouder is dus vereist wanneer ik de newborn aan het fotograferen ben. 

Jullie baby zal zelf aangeven wanneer hij iets wel fijn vind of juist niet. Hij zal tussendoor veel slapen, maar er zal misschien ook gevoed moeten worden of verschoond. De fotoshoot vergt dus veel geduld, en dus zit hier eigenlijk geen fotoshoot “tijd” aan vast. Ga er van uit dat de fotoshoot minimal 2 uur in beslag neemt.

Als u interesse heeft in een newbornfotoshoot, is het aan te raden om tijdens de zwangerschap al contact met mij op te nemen. We zullen de reservering op de uitgerekende datum maken. Rondom deze datum zal ik hier rekening mee houden, zodat er altijd plaats is voor de newborn fotoshoot. 

Na de bevalling neemt u contact met mij op om de datum definitief te maken. Zet mij op jullie to do lijstje na de bevalling, omdat de fotoshoot al na 6-12 dagen plaatsvindt.

De prijs van newborn fotoshoots kunt u hier vinden :  Prijslijst

En indien u een afspraak wilt maken of meer vragen heeft kunt u uiteraard contact met mij opnemen : Contact

newbornGJ1B1600-webGJ1B1286-webNewbornNewbornGJ1B0350-webNewbornnewbornGJ1B1655-web

GJ1B0461-webNewbornnewbornDSC00371-webNewbornNewborn