LOADING

Newborn shoot laten maken in Rotterdam

Als u graag een newborn shoot wilt laten maken in Rotterdam dan bent u bij Kimberley Soraya Photography aan het juiste adres. De eerste dagen van uw kleine newborn zijn zeer speciaal. Een newborn shoot is dan ook een prachtige manier om deze eerste fase in het leven van uw baby te laten vereeuwigen. Bij Kimberley Soraya Photography hebben we veel ervaring met het maken van newborn foto’s.

Dit doen we in onze prachtige studio waar we de beschikking hebben over allerlei leuke settings en props. Op deze manier kunt u uw baby op een prachtige en unieke wijze laten fotograferen. Een newborn shoot bij Kimberley Soraya in Rotterdam is dan ook bij uitstek geschikt als prachtige cadeau, maar ook als blijvende herinnering aan deze mooie eerste levensfase. Een newborn shoot in onze studio in Rotterdam kan vanaf het moment dat uw baby 6 dagen oud is.

Tussen de 6 en de 12 dagen worden de meeste newborn shoots in Rotterdam gemaakt. Op deze manier wordt de unieke en onschuldige uitstraling van uw baby op een prachtige manier vastgelegd voor de camera. Tijdens een newborn shoot in Rotterdam zorgen we er natuurlijk voor dat onze studio heerlijk warm en op temperatuur is. Een newborn shoot zonder het gebruik van kleertjes is daardoor tevens prima mogelijk.

Newborn shoot laten maken in Rotterdam

Newborn shoot bij Kimberley Soraya Photography in Rotterdam

De eerste dagen in het leven van uw newborn zijn extra kwetsbaar en puur. Reden te meer dus om hier een prachtige blijvende herinnering van te laten maken. De 6e tot de 12e levensdag van uw baby zijn dan ook bij uitstek geschikt voor het laten maken van een newborn shoot bij Kimberley Soraya Photography in Rotterdam.

Doordat we de beschikking hebben over diverse leuke accessoires, settings en achtergronden kunnen we een zeer gevarieerde newborn shoot maken waarbij uw baby centraal staat. Uiteraard nemen we bij Kimberley Soraya Photography in Rotterdam altijd uitgebreid de tijd voor een newborn shoot. We houden altijd rekening met de behoeften van de newborn.

Daarom hanteren we ook geen vaste tijden voor onze newborn shoot in Rotterdam. Vanuit een prettige en rustige omgeving nemen we alle tijd om een pure fotosessie neer te zetten waarin uw baby in al zijn of haar puurheid wordt gefotografeerd. Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst over onze newborn fotografie in Rotterdam.