LOADING

Professionele kinderfotograaf in Rotterdam

Als u op zoek bent naar een professionele en ervaren kinderfotograaf in Rotterdam, dan bent u bij Kimberley Soraya Photography aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in kinderfotografie, maar verzorgen ook newborn shoots. Dit kan zowel op locatie als in onze prachtige studio waarin alles mogelijk is. Als kinderfotograaf in Rotterdam zorgen we er altijd voor dat een fotosessie leuk en vlot verloopt. Daardoor ontstaan de meest geweldige opnamen. Onze ruimte beschikt over goed daglicht.

Zeker als het gaat om fotografie is dat van groot belang. Door onze ruime ervaring in het vak weten we exact hoe we dit licht optimaal kunnen gebruiken. Daarnaast beschikken we natuurlijk ook over diverse achtergronden die naar gelang uw wensen ingezet kunnen worden. Zoekt u een kinderfotograaf in Rotterdam die op locatie komt? Ook dan staan we bij Kimberley Soraya Photography graag voor u klaar. Op deze manier kunnen we ons volledig aansluiten bij uw wensen.

In combinatie met onze passie voor het vak staat dit altijd garant voor een prachtige kinder-fotoshoot in zijn puurste vorm. Wilt u uw kinderen graag op een buitenlocatie laten fotograferen maar kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken? Als kinderfotograaf in Rotterdam voorzien we u natuurlijk ook graag van goede adviezen. Zo voldoen de foto’s geheel aan uw wensen en kan er gewerkt worden aan een prachtig eindresultaat.

Professionele kinderfotograaf in Rotterdam

Kinderfotograaf Kimberley Soraya Photography in Rotterdam

Als kinderfotograaf voor de omgeving Rotterdam kunt u bij ons zowel op locatie als in onze studio een prachtige fotoshoot laten maken. In alle gevallen zorgen we voor een sprankelend eindresultaat. Zo heeft u altijd een blijvende herinnering voor aan de muur of een prachtig cadeau voor een partner of andere dierbare.

Tijdens de fotoshoots van kinderfotograaf Kimberley Soraya Photography in Rotterdam wordt er altijd rekening gehouden met uw wensen. Dit kan zijn in de vorm van een achtergrond, het dragen van bepaalde kleding sets of een fotoshoot op een speciale locatie. In alle gevallen zorgen we ervoor dat de puurheid van het kind centraal staat. Onze sessies vinden dan ook altijd plaats in een ongedwongen en ontspannen sfeer.

Zo kan het kind helemaal zichzelf zijn wat de mooiste plaatjes oplevert. Op deze manier vertelt de foto een echt verhaal en blijft het een waardevolle herinnering voor altijd. De professionele kinderfotograaf van Kimberley Soraya Photography staat graag voor u klaar. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak.