LOADING

Fotograaf Kimberley Soraya Photography in Rotterdam

Als professionele fotograaf voor kinderen in Rotterdam staat Kimberley Soraya Photography graag voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in kinderfotografie, maar ook voor newborn en zwangerschaps-fotografie bent u bij ons van harte welkom. Dit doen wij zowel op locatie als in onze prachtige studio. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Een prachtige fotoshoot van uw kind, baby of zwangere buik is natuurlijk niet alleen heel erg leuk als dierbare herinnering voor uzelf. Ook als prachtig cadeau voor een partner of trotse opa en oma biedt een kinder-fotoshoot veel mogelijkheden. In alle gevallen bent u bij de fotograaf van Kimberley Soraya Photography aan het juiste adres.

Tijdens onze fotoshoots proberen altijd de sfeer van het moment weer te geven. Dit doen we door te letten op kleine details of leuke, grappige en lieve gebaren. Zo komt een foto in zijn pure vorm naar boven. Zeker als het gaat om het fotograferen van kinderen is puurheid een prachtig ingrediënt voor de meest leuke foto’s. Daarom zorgen we ook altijd voor een ontspannen sfeer. In onze prachtige ruimte kunnen kinderen helemaal zichzelf zijn. Uiteindelijke levert dat natuurlijk de mooiste fotoshoots op.

Fotograaf Kimberley Soraya Photography in Rotterdam

Fotograaf voor kinderen in Rotterdam

De fotograaf van Kimberley Soraya Photography in Rotterdam staat graag voor u klaar als u op zoek bent naar een vakkundige fotograaf voor zwangerschapsfotografie, een cake smash fotoshoot of als u graag newborn foto’s wilt laten maken van uw baby.

We beschikken over een prachtige ruimte en de meest leuke accessoires waarmee we iedere fotoshoot tot een geweldig eindresultaat kunnen brengen. Als fotograaf voor kinderen in Rotterdam bent u bij Kimberley Soraya Photography dan ook aan het juiste adres. Uiteraard houden we tijdens onze fotosessies altijd rekening met uw wensen. Wilt u liever een kinder fotoshoot op locatie in de omgeving van Rotterdam? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Onze leuke shoots zijn een prachtige blijvende en dierbare herinnering. Natuurlijk voor bij u aan de muur maar ook om cadeau te geven. Als u op zoek bent naar een ervaren fotograaf voor kinderen in Rotterdam staan we graag voor u klaar. Bent u zwanger en wilt u een prachtige fotoshoot laten maken van uw buik? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.