LOADING

FEESTJES

U kunt mij ook inhuren op feestjes zoals ; verjaardagen, kinderfeestjes en babyshowers!

Vaak wordt dit wel eens vergeten maar wanneer uw kindje jarig is en zijn/haar verjaardag viert, dan is dit super leuk om vast te leggen voor later!

Zeker de jonge kindjes zullen dit zich niet meer herinneren. En je wilt straks als ze wat ouder zijn, natuurlijk wel aan ze laten aan ze laten zien wat voor feestje ze gehad hebben!

Vaak wordt er gedacht, oh .. ik heb wel een camera/telefoon ik maak tussendoor wel wat foto’s.. En dan wordt er eigenlijk onderschat hoe druk je het wel niet hebt met allerlei andere dingen! Met als gevolg.. bijna geen foto’s van je kindje op zijn/haar verjaardag en sterker nog helemaal geen foto met papa en mama er op!

Hetzelfde geldt eigenlijk voor de andere feestjes. Denk aan babyshowers of vrijgezellenfeestjes. Je wilt helemaal niet aan fotograferen denken.. niet bezig zijn, maar genieten!

Ik biedt mijzelf aan om dit uit jullie handen te nemen en de mooiste en leukste herinneringen vast te leggen voor jullie.

Het is mogelijk om mij voor minimaal 2 uur lang “in te huren”, om te komen fotograferen op jouw feestje! Dit zullen wij vooraf allemaal bespreken.

Hier hoef je zelf dus niet meer aan de foto’s te denken, en sta je er zelf ook altijd op. Zo kun je volop genieten van het feestje!


De prijs van het fotograferen op feestjes is als volgt :

En indien u een afspraak wilt maken of meer vragen heeft kunt u uiteraard contact met mij opnemen : Contact


Zie hier een voorbeeld van een kinderfeestje.