Fast Newborn Academy

Categorie: Baby, Newborn, Workshops
Datum: July 6, 2022

Yesssss eindelijk was het zo ver! Brenda Olie’s Fast Newborn Academy & Business Grow opleidingen gingen van start. Ik had al aardig wat jaren ervaring in de newborn fotografie, maar hier nog nooit een officieel diploma voor ontvangen. Toen Brenda mij vroeg of ik hier interesse in had, en vertelde dat ik nog veel meer uit mijn bedrijf kon halen, aarzelde ik eigenlijk geen moment. Als er wel iets is waar je voor geleerd moet hebben, of veel ervaring in moet hebben, dan is het wel de newborn fotografie. Veiligheid staat bijvoorbeeld altijd voorop! En daarbij is Brenda Olie DE Newborn GURU in newborn land, dus ik kon alleen maar nóg meer van haar leren. So it was about time 😄. 

In November zijn we begonnen met de 12-wekelijkse (versnelde) opleiding, waar in wij leerden: 

 • Hoe je een mooie stylingset kan opbouwen
 • Hoe je de newborn moet neerleggen tov het licht
 • Welke instellingen je moet gebruiken voor het mooiste resultaat
 • Hoe een eigen shoot veilig en met vertrouwen kan uitvoeren
 • Hoe je een newborn veilig en beschermd kan wrappen
 • Hoe je kan poseren in props & op de beanbag
 • Hoe je een gezinsfoto met newborn kan nemen
 • Hoe je een shoot kan bewerken in photoshop
 • Hoe je een shoot kan aanleveren aan een klant
 • Hoe je je eigen shoots kan gaan verkopen en geld kan gaan verdienen met je passie
 • Tips voor prijzen en producten
 • Instagram Masterclass
 • Hoe jij je nieuwe onderneming kan gaan promoten/je eigen merk kan worden (Branding)

Elke week coaching tijdens live Q&A, feedback op mijn gemaakte werk en kregen wij regelmatig huiswerk mee (hiervoor moesten wij fotoshoots doen om bepaalde ideeën uit te werken t.b.v. onze eigen branding). Alle tools om nog een stapje verder te komen in dit prachtige vak! Zodat men mij straks aan mijn werk kan gaan herkennen.. gaaf toch!

Het was super leerzaam, maar ook hartstikke gezellig om met meerdere fotografen deze opleiding te mogen doen. Je leer teen hoop van elkaar! En het allerbelangrijkste: Ik ben hartstikke trots dat ik maar liefst 2 diploma’s heb mogen ontvangen! A big special thanks to Brenda Olie / Ollieschool!