LOADING

NAME

KIMBERLEY VAN DE WEERD

PLACE

ROTTERDAM, NEDERLAND

TITLE

FOTOGRAAF

Hallo allemaal!

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen op mijn website :-) Welkom!

Ik ben Kimberley Soraya van de Weerd, 32 jaar oud en ik ben een hele enthousiaste en gepassioneerde kinderfotograaf wonende in Rotterdam!

Zelf ben ik ooit begonnen met het model staan voor de camera, ik vond het fantastisch om mooie foto’s van mijzelf te hebben. Maar om zelf prachtige foto’s te kunnen maken leek mij nóg leuker en daar heb ik toen wat cursusjes voor gedaan! Fotograferen doe ik inmiddels dan ook al een aantal jaartjes. Ik ben begonnen met het fotograferen van landschappen (prachtige vakantie bestemmingen). En ik fotografeer zo nu en dan op georganiseerde evenementen voor fotografen,modellen en visagisten, wat echt super tof is om te doen!

Sinds dat mijn dochter Debrah Jade geboren werd, kreeg ik steeds meer interesse in het fotograferen van kinderen. En dat is waar, op de dag van vandaag, mijn passie daadwerkelijk ligt! Newborn, baby en kinderfotografie. Alle leeftijden hebben iets speciaals, en ieder kind is weer anders dus dat blijft steeds weer de meest unieke plaatjes opleveren! Aan de hand van natuurlijk daglicht en leuke accessoires creëer ik de leukste en gevarieerde foto's. Ik heb mijn eigen fotostudio in Ridderkerk, een oud klaslokaal in wat vroeger een huishoudschool was. En ik fotografeer ook heel graag op buitenlocaties zoals een park, bos, strand of in de stad.

Elke foto heeft naar mijn mening een eigen verhaal en is een herinnering voor altijd. Zeker voor kinderen is dit fantastisch om later terug te kunnen zien!

Heel veel kijkplezier, en hopelijk tot in de studio!

Groetjes

Kimberley Soraya Photography