LOADING

CAKE SMASH Fotoshoot

Een Cake smash fotoshoot is eigenlijk een klein feestje! Plakkerige handjes, vieze voetjes en gekleurde snoetjes! Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal.

Wat is een cake smash? Uw kindje krijgt hier een prachtig versierde Giant Cupcake taart voor zich, welke helemaal naar uw keuze gemaakt zal worden. En uw kindje mag hier heerlijk van smullen! Dit levert de meest hylarische plaatjes op, omdat ze vaak vol met hun handen er in zullen slaan en een grote hap taart nemen. Helemaal op de manier waarop zij dat zelf willen! Uniek en leuk voor kindjes die 1 of 2 jaar worden. Belangrijk voor deze fotoshoot is dat je kindje dus wel zelfstandig kan zitten.

De Cake smash fotoshoot kunt u het beste 1 tot 1,5 maand voor de verjaardag inplannen. De foto bewerking van max. 2 weken en het versturen van de uitnodigingen kost ook nog tijd. U zult dus op tijd een datum moeten reserveren, ook in verband met de drukte van mijn agenda.

Na het afspreken van de datum overleggen wij jullie persoonlijke wensen, zoals de (kleur/thema) setting, de taart en kleding. De Giant Cupcake kunt u naar eigen wens samen laten stellen. Voor de meisjes heb ik hele leuke jurkjes, pakjes en haarbandjes, welke u kunt gebruiken tijdens de fotoshoot. Voor de jongens heb ik een aantal pakjes, maar een spijkerbroekje met bretels of een strikje is ook super leuk! Leukste om de armen en beentjes bloot te houden.

De Fotoshoot

Eerst maken we enkele foto’s van uw kindje om even te wennen aan de omgeving. Ik maak altijd nog wat foto's van de prachtige taart & het decor en daarna kan het kliederen beginnen! De taart wordt erbij gehaald en je kindje mag lekker met de handjes en voetjes in de taart. Erg leuk ook om te zien hoe elk kindje hier weer anders op reageert. De een moet keihard huilen omdat ze het maar niets vinden! De ander heeft de taart binnen no time in stukken en zit mijn hele studio onder de taart! Met een beetje aanmoediging van papa en mama eindigt het altijd in één groot feest! En we sluiten af met een leuke bad sessie. :-) Een super leuke fotoshoot dus met de mooiste foto’s ter herinnering aan deze leuke leeftijd. De shoot duurt ongeveer 1,5 uur en vind plaats in mijn studio te Ridderkerk.

En dan..?

En hoe verder na de shoot ? Binnen 2 weken krijgt u op de mail een link voor een online galerij toegestuurd, waar ik de bewerkte foto's met wachtwoord upload. Hier kunt u zelf de foto's uitkiezen welke u wilt hebben, en deze worden dan op groot formaat verstuurd via Wetransfer.com. Hier kunt u ze gemakkelijk downloaden en voor altijd digitaal bewaren!


De prijs van Cake Smash fotoshoots kunt u hier vinden :  Prijslijst

En indien u een afspraak wilt maken of meer vragen heeft kunt u uiteraard contact met mij opnemen : Contact


cake smashGJ1B5788-webCake SmashCake Smashcake smashCake Smashcake smashcake smash