LOADING

Prijslijst

Baby, Kids & Familie

Baby

"An investment for memories that lasts your entire life"

 


 

Pakketten & Fine art Products

Ik heb een geweldige samenwerking lopen met verschillende bedrijven, welke absoluut unieke en originele foto producten van top kwaliteit leveren. Zij werken dan ook enkel samen met vakfotografen, dus als particulier kun je hier zelf niets kopen. Hier onder volgen mijn prijzen voor de baby, kids en familie shoots (Hierna te noemen Baby&Kids), meerprijzen, nog wat algemene informatie en wat voorbeelden van de super mooie fotoproducten die ik in mijn pakketten aanbied.

◊ Baby & Kids Digitaal: € 199
Baby&Kids fotoshoot inclusief 10 digitale foto's.

◊ Baby & Kids Album: €249
Baby&Kids fotoshoot inclusief 10 digitale foto's en een prachtige (20x20) vintage album.

◊ Baby & Kids Wall art: € 299
Baby&Kids fotoshoot inclusief 10 digitale foto's en een mooie "Canvas" wanddecoratie in formaat 60x90. (Upgrade naar een luxe Canvas, plexiglas of hout is mogelijk).

◊ All in One Dream pakket: € 549
Baby&Kids fotoshoot inclusief alle 20 digitale foto's, een super luxe (30x30) album en een gave Canvas Tray Frame (60x40). (Upgrade naar een grotere afmeting wall-art, plexiglas of hout is mogelijk).).

◊ Baby jaarplan: € 850
3 fotoshoots incl. 10 digitale foto's per shoot. De Baby/Familie shoot is een mogelijke fotoshoot welke ook in de babyjaarplan wordt aangeboden. Lijkt het u leuk om verschillende fases van uw kindje zijn/haar eerste jaar vast te laten leggen? Dat kan met een baby jaarplan! Hier reserveert u 3 verschillende fotoshoots in het eerste jaar van uw kindje, uiteraard met korting! Daarnaast wordt u na de laatste shoot ook nog eens een prachtige Vintage foto album aangeboden van het formaat 30x30.
Algemene info en meerprijzen

Na de fotoshoot wordt er door mij een selectie gemaakt van 20 foto's. Deze worden met alle liefde bewerkt in Photoshop en daarna  op een online galerij geplaatst, zodat u hier zelf met eigen wachtwoord een kijkje kunt nemen en een keuze kunt maken. Dit doet u door de foto als favoriet "op te slaan", door op het hartje te klikken die verschijnt als u over de foto gaat met uw muis. Hier krijgt u uiteraard nog een instructie mail voor toegestuurd. Na uw keuze zal ik de digitale foto's naar uw e-mail sturen via WeTransfer. Alle bestanden zijn van groot formaat en worden geleverd in JPG formaat.


  • Meerprijs last minute boeking (fotoshoot binnen 1 week): € 100,-
  • Meerprijs shoot bij u thuis:                 € 100,- (binnen een straal van 50 km vanaf Rotterdam)
  • Meerprijs prioriteit levering:             € 100,- (Levering binnen 48 uur ipv 2 weken)
  • Meerprijs extra foto bestanden:        1 foto;  € 25 euro  //  5 foto's; € 100 euro // 10 foto's; € 150 euro
  • Alle gemaakte onbewerkte foto's:     € 299,-


 

Fine art Products